discoverychannel
2 poze   2700 vizite

antomele din Regatul Magic Disney

Persoane la unităţile Disney se aşteaptă să vină în fantome şi spirite care vizitează Haunted Mansion, dar cu siguranţă nu se asteapta experienţe care parcul mulţi vizitatori raport despre fantomatic întâmplări.

Când Walt Disney a decis să pună în Haunted Mansion, el a fost citat
după cum spune -

"Vom avea fantome din toate colturile lumii ... dar nu am primit încă fantome în afară. Suntem de colectare fantome. Şi suntem ceea ce face foarte atractiv pentru ei, sperând că sunteţi gând să vreau să vină şi să staţi la Disneyland, aşa că am să le garanteze scartaind uşile şi scârţâind etaje. "
Walt Disney, 1965

El a avut nici o idee cum foarte profetice cuvintele sale ar putea deveni atunci când sa ajuns la adevărata afacere de la Disney World. Fantomele sunt reale în funcţie de cei care au văzut, simţit şi le întâlnite. Mulţi, de fapt, se spune să meargă pe motive , cazuri scara urca si uita de la colturi. Ambele fantome copiilor şi adulţilor se spune că bântuie atât Disney World şi Disneyland.

Deşi există câteva rapoarte de a vedea de fapt el însuşi Disney, Walt a fost destul de liniştită, în supravegherea lui tăcută a imperiului a construit.

În ciuda zvonurilor care au plecat de ani de zile cu privire la presupusele sale fiind criogenic congelat după moartea sa, aceasta este în întregime falsă Disney. Dl fost incinerat două zile după moartea lui şi cenuşa inmormantat la Forest Lawn Memorial Park Cemetery.

Dar sunt adevărate următoarele conturi ale clienţilor şi rapoarte angajat în bântuie de Walt Disney World -

- George este o fantoma a spus să bântuie zona de Piratii din Caraibe te. Se spune un fascicul de a cazut pe el şi l-au omorât.

"Ghost prezenţa lui a fost recunoscută atât de bine încât angajaţii spun bună dimineaţa să-l la începutul zilei, precum şi spun noapte buna cu el la sfârşitul zilei de lucru. Dacă el nu este respectat, atractia a fost cunoscut pentru a închide pe cont propriu "
- Angajatii au fost cunoscute pentru a vorbi despre o fantoma care bantuie Turnul Terorii. El se plimba despre atunci când nu există vizitatori.

- O fată tânără blondă a fost reperat la suprafaţa Pământului Spaceship la Epcot Center. Ea plimbari cu o masina, uneori cu un băiat care este găsit în jurul ei.

Ce se intampla de la Disney World, nu staţi la Disney World, în special atunci când îşi fel de interesant ca adevărata afacere. Nr animaţie, teatru de pǎpuşi sau orice alt "efect" în această mulţime fantoma.

Strigoii Disney plimbare. Believe it sau nu!

____________________________

Nu uita Disney Channel.com
Hauntober Fest!

Disney Channel Hauntober Fest este un maraton de noapte, de Halloween legate de filmele de groaza, debutând la 10.1.2005 de pe Disney Channel.

Disney Channel Com Hauntober Fest este difuzat în fiecare octombrie, introducerea, în general, un original nou film. Octombrie este de obicei de timp numai că legate de episoade de Halloween Disney Channel prezinta sunt difuzate.

Disney Channel anterioare Halloween-tematice speciale care funcţionează sub numele de "A Halloween Disney" si "Disney's petreceri de Halloween."

Channel sora canalul Disney, ABC Family se execută, de asemenea, legate de un maraton de Halloween, 13 Nopti de Halloween de la nouăsprezece-31 10. 13 Nopţi de Halloween a fost iniţial introdus de FOX Familie Channel până la Walt Disney Company a achiziţionat reţeaua. 13 din Halloween continuă să curgă de la ABC Familie fiecare octombrie.Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.