discoverychannel
2 poze   2711 vizite

Fantomele lui Sucursala Stefan

Am trăit cândva, pentru o perioadă scurtă de timp, intr-o casa bantuita. Mulţi cititori pot fi sceptici din această poveste ", dar vă asigur că este adevărat. Am fost fascinat de fantome şi necunoscut, deoarece am fost un copil. Adevărat, o explicaţie clară a fantomele sunt doar ceea ce nu este uşor să vină cu, dar răspunsul la fantome sau nu sunt reale pot fi găsite.

Am facut slujbe ciudate pentru un cuplu pensionat. Ei au avut o casa la vânzare şi în nevoie de unele lucrări de întreţinere făcut în jurul loc. Cuplul a făcut o ofertă pentru mine să facă schimb de anumite munci pentru a trăi în chirie casa gratuit. Mi sa cerut să se rupă în jos şi a elimina o hambar vechi, taie nişte copaci, clar buruieni şi să păstreze tăiat iarba.

Casa a fost o poveste de trei, inclusiv mansarda care a fost transformată în două dormitoare. Scări urcă prin toate cele trei etaje. Soţia mea şi am întrebat de ce casa stătuse vacant de atâta timp. Ni sa spus că nimeni nu a locuit in casa de ani de zile. Proprietarii casei trăit într-un loc mai mici. De ce nu trăiesc în cea mai bună?

Intr-o noapte, la scurt timp după ce ne-am mutat, am fost de stabilire în pat când am auzit unele sunete provenind de la parter. Acesta a sunat ca o parte se întâmplă. Muzica a fost de joc. A fost de modă veche muzica de tip Big Band şi sunau ca şi cum ar fi fost din anii 1940. Am auzit o mulţime de voci vorbesc. Dintr-o data au existat două voci care s-au mai tare. Un bărbat şi o femeie au fost argumentând. Chiar dacă nu am putut face în cuvintele care au fost reale fiind spuse într-un fel am ştiut că au fost cearta.
L-am întrebat soţia mea este ca poate nimic. Cand a spus "da" a trimis frisoane jos a coloanei vertebrale mea. Am rugat-o să-mi spui ce ea a fost audiere. Ea a descris pentru mine acelaşi lucru pe care şi eu foarte auzit!

Am ieşit din pat şi am aprins lumina. Am putut auzi încă sunetele de la parter. Aşa cum ne-am dus în jos paşii ne-am întors luminile de pe cât mai curând, am ajuns la switch-uri. Când am ajuns la etajul al doilea de aterizare sunete oprit.

Ne-am uitat in toate camerele la parter şi s-au vorbit despre ceea ce sa întâmplat atunci când sună a declarat sus, încă o dată. Acest timp ei păreau să fi venind de la etaj. Am decis să ne fiica noastră din camera ei şi a tuturor parter somn de noapte.

Câteva zile mai târziu am fost să vorbesc cu un om bătrân care a trăit în zona pentru cele mai multe din viaţa sa. L-am întrebat dacă există poveşti ciudate de a face cu casa. Nu l-am spus despre experienţa mea încă. El a spus că mult timp în urmă a avut loc o crimă în casă. El nu a aminti detaliile a ceea ce sa întâmplat.

Nu a fost cu mult înainte de proprietarii casei ne-a cerut să se mute. Când am cerut o explicaţie au spus doar că nu cred că a fost o idee bună pentru oricine să locuiască acolo. Cred că au auzit despre conversaţiei mele cu bătrânul - au făcut cunoască reciproc.

Eu nu mai ştiu ce sa întâmplat în casa aceea uneori mult timp în urmă, dar eu sunt convins că a existat o prezenţă fantomatică acolo. Ambele dintre noi au fost treji şi am auzit aceleaşi lucruri în acea noapte. Ia-o de la mine, fantome sunt reale!Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 1
anonim
aga 14 februarie 2012  
ce stil de exprimare,originalul e in alta limba si a fost tradus cu dictionarul in romana,am dreptate???
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.