discoverychannel
2 poze   2711 vizite

Copiii fantoma lui San Antonio

Când am început să vorbim despre copii Ghost de la San Antonio în seminariile mele, povestea a fost în mare parte necunoscute pentru persoanele din exteriorul Texas. Dar este mai mult decat o poveste cu fantome, este o parte din istoria americană. În 1949 un autobuz plin cu copii stagnat deoarece a încercat să urce un grad mic pe urmele unui drum de trecere la nivel cu calea ferată situată la colturi de Shane şi Drumuri Villamain, doar de pe SE Loop 410. Acestea au fost momente în care mai multe treceri rurale nu a avut semnale şi au fost concepute pentru a permite trenurilor care nu, vehicule. Lemn, plasat între pistele de pe trecerea de multe ori ar urzeală şi de a crea o capcană pentru pneuri şi a crezut că puţin a fost dat la păstrarea gradul chiar pe ambele maluri ale trecere.

Desi detaliile sunt sumare, se pare că autobuzul a fost capabil să-l lui roţile din faţă a lungul liniilor de cale ferată, dar apoi a stagnat în timp ce încerca să se urce un abrupt grad brusc pe partea cealaltă a traversării. Între timp, roţile din spate a acţionat ca o ancoră blocat între bucăţi de lemn şi urmări, astfel încât motorul păstrate în scădere, deoarece a încercat să se deplaseze cu autobuzul. Cu nici un avertisment, un tren a fost văzut venind în jos pe pista. Stabilite în panică şi evacuare părea imposibil. Un norocos puţini copii ieşit prin ferestre, dar conducătorul auto şi de cele mai multe copii au murit.

Înainte de a ajunge la aspectul supranatural al acestui eveniment, sa ne uitam la ceea ce a fost rezultatul practic. Înainte de acest incident, a crezut mic a fost dat de siguranţă autobuzul şcolii. ferestre de autobuz au fost greu de deschis, în funcţie de căldură sau în frig, nu au existat spate uşi la capete de ieşire de urgenţă şi nici ferestre pop afarã de evacuare de urgenţă. Riders călare şi drivere condus. Nu s-au monitoare de siguranţă sau alţi adulţi la bord şi a conducătorilor auto utilizare putin pentru ce sa întâmplat în zonele de locuri pentru pasageri, cu excepţia când am zgomot prea tare.

Nimeni nu poate amintesc cum mulţi copii au murit în acea zi, dar unele au şi că a fost suficient pentru a scoate din fire de oameni de la coasta la coasta. Fotografii desene şi descrieri ale scenei macabru bântuit părinţii peste tot. Ca şi în cele mai multe accidente tragice, lege a venit dupa ce au existat victime. Legislatorii din America de Nord au adoptat legi insistând asupra faptului că şcoala autobuze opresc chiar înainte de a merge pe o cale ferata de trecere pentru a fi sigur că nu au fost trenurile care vin. districte şcolare a insistat ca cabine de autobuz se face mai sigur, cu uşi şi ferestre de evacuare de urgenţă. Dar asta nu a fost doar rezultatul sau urma incidentului.

Între 1949 şi 1951, de rezidenţi ai zonei raportat ca au vazut copii fantomatice. Mai multe străzi din apropiere de trecere goale primele nume de copii. A fost incorect presupune că străzile au fost denumite fie pentru unele dintre victimele accidentului sau de urmaş. Nume au fost, în loc de ani de zile înainte de dezastru, dar a venit dupa fantome!

Nu doresc să fi invinuit pentru adăugarea la ceea ce unii considera o legenda urbana, am decis să viziteze zona şi să analizeze povestile pe o perioadă de timp, cursuri şi seminarii mi-a adus în San Antonio. Deşi există o mulţime de locuri bântuit acolo si cu multe colorate şi interesante istorii mai mult, nu am putut scăpa de propriul meu interes în acest caz ciudat.

La sfârşitul anilor 1980 am întâlnit un om în vârstă, care o voi suna Blair. El şi familia sa a trăit în zona de lângă melodiile de ani de zile. Blair a fost cincisprezece ani de ani, când copii au fost ucişi, dar a avut amintiri vag cu privire la incident. Tatăl său a fost unul dintre primii oameni de pe scena dupa autobuz a fost lovit de tren, dar nu a vorbit niciodată prea mult despre ceea ce a vazut. conexiunea Blair la eveniment a venit în 1951, la doi ani după accident.

Tatăl său tocmai a început să lucreze la motorul unui vehicul de familie mai mari folosite pentru comisioane locale si unele de tractiune. Blair crede că ar fi fost un 1935 Dodge pick-up. In ceea ce era o vara foarte fierbinte, motorul păstrat pe-aproape de încălzire de trecere de cale ferata. Având în vedere schimbările în grad, trecerea placi brute şi vârsta de camion, nimeni nu a crezut că acolo a fost ceva neobişnuit despre asta. Dar, înainte ca tatăl său ar putea ajunge prea departe cu repararea de locuri de muncă, un apel a venit de la un unchi care a trăit aproximativ cincisprezece mile departare. Unchiul său nevoie de tatăl său să facă o livrare local a unor piese de masini agricole si-a vandut. Tatăl lui Blair a fost plătit pentru aceste mişcări şi de bani în plus a venit la îndemână...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tatăl şi şaptesprezece ani, fiul vechi condus în vechi prăfuit pick-up. Când au ajuns la trecere, pick-up tuşi şi cutia de viteze au fost rectificat, dar camion vechi a făcut-a lungul liniilor de cale ferată şi chiar dincolo de înainte de moarte. Deoarece acestea au fost acum un grad în sus, tatăl lui Blair pune camion în punctul mort şi a spus adolescenta de a păstra piciorul pe frana pana cand a tipat pentru el să-l scoată. Tatăl său a fost de gând să încercaţi şi împingeţi pick-up doar de pe drum pentru a vedea ce este de făcut pentru a obţine a început.

În timp ce tatăl lui Blair a condus în jurul partea din spate a pick-up, Blair simţit un şoc brusc. El a intrebat de ce tatal lui nu l-au spus sa lasa piciorul de pe frână? Tatăl lui Blair a crezut ca a fost motorul care vin la viaţă şi condus înapoi la cabina sar în scaunul şoferului. Blair scooted peste şi ambele întrebat ce sa întâmplat? Peste câteva secunde următorii doi s-au simţit mai multe şocuri şi pick-up a început fier deal!

În ceea ce vehiculul a ajuns la partea superioară a clasei, tatăl lui Blair a încercat să înceapă pick-up si motorul se înfioară la viaţă. Ei au condus off oarecum nedumerit, dar sa axat pe treburi la îndemână. După sosirea la unchiul lui casa, Blair a mers în jurul partea din spate a pick-up pentru a face loc pentru piesele pe care le au de a livra şi a făcut o descoperire neobişnuită. Un număr de mână mici printuri apărut pe poarta din spate şi părţile laterale ale vehiculului. Nu s-au copii mici în gospodăria lor. În măsura în care au ştiut, copiii au rămas din curtea lor, deoarece acestea au avut un câine ceas medie. Copiii ultimul pentru a vizita proprietatea lor au fost rude care au venit acolo de mai mulţi ani înainte de incident.

Este imposibil de spus dacă acest fenomen uimitor locale au avut este originea în povestea lui Blair, dar oamenii linie în continuare până astăzi la vehiculele lor au împins până în gradul de nevăzute mâini mici, care lasă amprente pe masini murdare şi camioane. Unii oameni chiar se presara din spate a vehiculelor lor cu pulbere de copil pentru a autentifica handprints mici. Am experimentat acest fenomen mine si ceilalti au luat fotografii ale zonei, care arată ciudat anomalii.

Aşa-numitele orbs apar în fotografii noaptea peste şi în apropierea liniilor de cale ferată. Mulţi cred că sfere de a fi un semn al prezenţei fantome. Dar mai apoi sfere au fost observate de oameni care locuiesc în apropierea liniilor de cale ferată. În anii 1990, o femeie in varsta a ieşit la unul de meu San Antonio seminarii. Aducerea câţiva prieteni cu ei, au vorbit cu mine înainte şi după curs. Nervos si un pic ezitantă să-i spun povestea ei, Maria a spus că a trăit într-o casă pe una din străzile cu nume de copii atunci când prima căsătorit în 1950. Au inchiriat casa de o rudă îndepărtată care niciodată nu a pomenit nimic despre accident de autobuz sau copii.

În timp ce zdrobitoare afară de start, într-o zi de primăvară confortabil, Maria a văzut o fată în picioare la uşa ei ecran. Ea a ghicit că fata a fost de aproximativ opt sau noua ani. Ea a deschis uşa şi am auzit copilului spun că ceva rău sa întâmplat la peste calea ferata de trecere. Inainte de a putea cere ceea ce sa întâmplat, copilul a fugit si la colt. Supărat, ea a cerut unora dintre vecinii despre asta? Ei au spus sa uite totul şi părea indiferent. Poate că acest lucru a fost glumă că unii copii locale a jucat pe noii veniti? "

Mai puţin de o săptămână mai târziu, sa întâmplat din nou. Maria a fost şedinţei în faţa casei se bucura de aerul proaspăt de primăvară atunci când a văzut puţin rundă aceeasi fata un colţ şi vin spre ea. Permanent nu trei metri, copilul a spus, "Sunt Emily. Mami este casa mea a trăit? "Mary întrebat de unde ea? Fetiţa a subliniat de start, Maria şi soţul ei au fost de inchiriere. Aşa cum ea a fost de gând să ofere un răspuns, fetita a spus, "Te rog, coniţă, ai grija pentru trecere de cale ferata cu ochii." Apoi, copilul a dispărut înainte de ei!

Încă o dată, Maria a solicitat un sfat de la vecinii ei. Cele mai multe pretinsă ignoranţă, dar o femeie care a trăit mai multe case în jos de la ea a spus Maria, ceea ce ştia. Ea a avut, de asemenea, văzut Emily, a avut ca majoritatea vecinilor. În fiecare caz, copilul a avertizat le păzeşte-te de cale ferata de trecere şi a făcut acest lucru în plină zi. Maria a fost chiar mai şocat când a aflat că proprietarul ei a avut o fiica pe nume Emily care a fost ucis într-un accident de autocar la trecere!

Oameni care am vorbit în ceea ce priveşte copiii fantoma părea sincer şi a spus poveştile lor la mine cu mult înainte de incident câştigat nici un fel de atenţie la nivel naţional. Cele două povestiri le-am menţionat au colaborat de prieteni, vecini şi rude ale martorilor care spun că au spus aceleaşi poveşti pe parcursul multor ani, fără a schimba un lucru. Există multe altele cu poveşti să-i spun, dar am găsit aceste două a fi unele dintre primele care ar putea fi cercetate şi au colaborat. Este interesant de observat că, după unele reparatii au fost facute pentru a face drumul trecere la nivel cu calea ferată în mai puţin înşelătoare la mijlocul anilor 1950, Emily oprit apar la oameni. Dar dacă vă parcaţi maşina doar de pe piste, vei primi inca o favoare împinge liber de necunoscut.Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.